Kirjoittajan työpäivä

Työhuoneella klo 8. Aamu alkoi puolella tunnilla fiktiota, kuten kaikki arkiaamut tässä kuussa ja suurin osa lokakuun arkiaamuista. Tämän aamun saldona oli 294 sanaa. Vielä on liian varhaista arvioida, kuinka moni niistä selviää romaanin viimeiseen versioon.

Klo 8.30 Fb, Twitter ja Hesari, josta jäi mieleen Heikki Aittokosken kirjoitus otsikolla ”Olisipa maailma suuri Espoo”.

Klo 9 tietokirjan kirjoittamista. Olen tällä hetkellä jopa vähän edellä aikataulusta, mutta edessäpäin on jakso, jonka tiedonetsintä tulee olemaan aikavievää. Työtahti tulee siis hidastumaan.

Klo 11 lounas, koripallotulosten selailua. Spurs voitti Warriorsit. Tänään minulla oli lounaaksi pitsaa, jota on helppo syödä sormin. Eilen unohdin aterimet kotiin, ja eväänä oli isänpäivä-lasagnea. Onneksi lempiruokani oli niin kiinteää, että sen syöminen onnistui kohtuullisen pienellä sotkulla ilman veistä ja haarukkaa.

Klo 12 kuntosali. Tänään oli rinnallevetopäivä. Edellisestä vastaavasta riuhtomisesta oli vierähtänyt kuukausia, joten pohjustin salikeikkaa katsomalla Youtubesta pari tekniikkavideota rinnallevedosta. Tekniikka oli siis huterahkolla pohjalla. Hiki tuli pienilläkin painoilla. Kävin myös tsuhauttelemassa keskipäivän löylyt.

Klo 13 tämän päivityksen aloitus, vaikka piti kirjoittaa toista tietokirjaa.

Klo 13.30 jokakuukautiset pakolliset ALV:t ja työnantajamaksut. Suunnilleen näihin aikoihin kävin myös keskustelun romaanikonsulttini kanssa. Aina yhtä timanttinen Jarkko auttoi minua ratkaisemaan työn alla olevaan fantasiaromaaniin liittyvän juonenkehityksellisen ongelman.

Klo 14.30 toisen työn alla olevan tietokirjan kirjoittamista.

Klo 15.30 työhuoneen järjestämistä. Aloitin muuton jälkeisen järjestyshomman eilen. Muuttopäivä oli 25.8.

Klo 16.30 kotiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s