Mitä jäbä duunaa

Kuten suuri yleisö on ehkä huomannut, blogipäivitykset ovat jääneet vähiin. Se on tavallaan hyvä asia, koska aika on mennyt töiden tekemiseen. Olen:

  1. toimittanut Maailman Historia -lehteä. Sen tekeminen muuttui äskettäin, ja omat työni lisääntyivät. Lehti vie työajastani hieman yli puolet.
  2. kirjoittanut syksyllä ilmestyvää tietokirjaa. Käsikirjoitus on jo loppusuoralla, mutta näyttää siltä, että saan sen käsistäni vasta kesäkuussa.
  3. kehitellyt uutta bisnestä. Muutamme mainostoimisto Hypnon palveluita ensi syksystä lähtien. Uusi konsepti vaatii ideointia, hinkkausta ja palaverointia. Asialistalla on tällä hetkellä omalle saitille tulevien videoiden käsikirjoittaminen. Alamme myydä viestintäkonsultointia! Slick! Mutta meillä tulee olemaan hyvä kärki :).
  4. kirjoittanut romaania. Tällä hetkellä työn alla on historiallinen kertomus, joka on editointivaiheessa. Sen jälkeen palaan aiemmin aloittamani fantasiatarinan pariin.

Niin kuin lukija saattoi arvata, sana ”suuri” tuolla ensimmäisessä virkkeessä oli ironiaa. Vai oliko se sarkasmia? Tähän ja kaikkeen muuhun voit ottaa kantaa kommenttikentässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s