Huonosti nukutun yön seurauksia

Nukuin viime yönä huonosti. Tänään on intensiivinen päivä, sillä meillä Tarina-akatemiassa sisäinen koulutuspäivä, lisäksi iltapäivällä pitäisi tehdä videohaastattelu englanniksi. Aamulla töihin tulo oli tahmeaa, niinpä heittäydyin sohvalle hoidettuani parit pakolliset asiat ensin. Muiden tuloon oli 20 minuuttia. Ajattelin kerätä hieman voimia päivää varten.

Lieneekö sohvasta imeytynyt jotain ajukoppaani, sillä siinä maatessani mieleeni alkoi pulppuilla ajatuksia. Tilanne poikkesi huomattavasti normaalista aamusta, jolloin istun ruudun ääressä takomassa näppäimistöä jonkin deadlinen selättämiseksi. Sen sijaan, että olisin saanut sohvalla istuessani 10 minuutin torkut, istun nyt kirjoittamassa ylös tätä juttua ja niitä muita blogi-ideoita, jotka sain.

Mitä tästä opimme? Toimiston sohva on taikasohva. Ajatusten Excalibur. Tai sitten vaakataso vain stimuloi aivoja. Yritän muistaa tämän opetuksen myös tulevina aamuina, sillä 10 minuutin pötkötyksen voi itselleen suoda, vaikka deadline henkäilisi niskaan rikinkatkuisella hengityksellään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s