Mitä kuuluu kirjoittajan alkukesään?

Katsaus töihin. Mitä on tehty, mitä tekeillä, mitä tulossa?

Tietokirjat

Ensi syksynä minulta ilmestyy kaksi kirjaa: Tunnetko Suomen – kiinnostava historia ja Vuosisata. Ensimmäinen käsittelee maamme koko historiaa helposti tunnetkolähestyttävässä muodossa. Se on jo painossa.

Vuosisata puolestaan keskittyy Suomen itsenäisyyden aikaan. Sen käsikirjoitus on työmäärän puolesta vasta reilussa puolivälissä. Jos haluan pitää lomaa, deadline on heinäkuun alussa. Elän siis hikistä kesäkuuta.

Tarina-akatemia

Tarina-akatemian puolella teimme brändin ja markkinointimateriaalit juuri ennakkomarkkinointiin tulleelle Jätkäsaaren Valo -nimiselle talolle. Yhteistyö saman asiakkaan kanssa jatkuu, ja piakkoin julkistettavasta seuraavasta taloprojektista tulee hyvin mielenkiintoinen.vuosisata

Koko ajan takaraivossa polttelee Tarina-akatemian oman markkinoinnin tekeminen, blogia pitäisi kirjoittaa, videoita kuvata ja kaikkea semmoista. Olemme myös syksyllä saamassa joukkoomme uuden kouluttajan, joka entisestään vahvistaa koulutusrepertuaariamme. Odotan jo, että pääsen kertomaan lisää.

Maailman Historia

Osa työstäni on Maailman Historia -lehden toimittaminen. Myös sen suhteen elämme jonkinlaista muutoksen aikaa, sillä lehti siirtyi Bonnierin omistukseen.

Punainen tyyny

Romanttisen kirjallisuuden kustantaminen on jäänyt valitettavan vähälle huomiolle viime aikoina.

Pidän kyllä kaikista projekteistani, mutta uusia juttuja tulee aika ajoin mieleen. Esimerkiksi telkkarisarja olisi kiva käsikirjoittaa… Mistä saa pastilleja, jotka parantaa suuruudenhulluuden?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s